hirdetés

Zártkapus meccsek jönnek
2020-03-11 21:25

A Magyar Labdarúgó Szövetség a ma kihirdetett veszélyhelyzet miatt hozta meg a döntést, mely holnaptól van érvényben, és meghatározatlan időre szól. Így zártkapus lesz minden futball találkozó.

A ma kihirdetett veszélyhelyzet ellenére az esti kupameccsekre még kimehettek a szurkolók, holnaptól azonban minden Magyarországon rendezett focimeccs zárt kapus lesz. A senkit sem meglepő döntést a Magyar Labdarúgó Szövetség az esti órákban közölte a honlapján.

A helyszínen nem, de tévében továbbra is követhetők lesznek a mérkőzések, mert a szűk körű rendezőgárda, a játékosok és a stábtagok mellett az M4 Sport továbbra is forgathat, és a meccseket az m4sport.hu is adja majd.

Az MLSZ szerdán délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőrmérkőzéseket.

A felnőtt összecsapások mellett szintén határozatlan ideig szünetelnek a fiatalok programjai, így leáll az óvodásoknak és az általános iskolásoknak szóló OTP Bank Bozsik-program és a középiskolásoknak játéklehetőséget biztosító Fair Play Cup is, valamint lefújták az összes további szociális programot, tornát, fesztivált.
(MLSZ)