hirdetés

A Fradi-Újpest derbi elött terjedt el a hír, hogyha nem nyernek a vendégek, akkor a szerb trénernek Vignjevics mesternek mennie kell. Mindezt erősíthette, hogy az Újpest FC vezetője is nemrég jelentette be távozását.  Nos kiderült a pletyka mennyire valós.

vignjevic újpest fcNebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője, azt emelte ki az FTC-től elszenvedett, 1-0-s vereséget követő sajtótájékoztatón, hogy az első félidőben rendkívül jól játszott a csapata: kontrollálta a mérkőzést, a Ferencvárosnak nem nagyon voltak helyzetei, ellenben Windecker József előtt komoly lehetőség adódott.

A második félidőben agresszívebben futballozott az ellenfél, sokkal több helyzetet azonban nem sikerült kialakítaniuk. Azonban míg mi nem éltünk a lehetőségeinkkel, ők Böde Dániel révén gólt szereztek, és ez döntőnek bizonyult. A játékosok mindent kiadtak magukból, ám ez ma sajnos nem jelentett pontszerzést. Próbáltunk kilencven percen keresztül támadófutballt játszani, de a végére Zsótér Donát és Nagy Dániel is elfáradt, ez pedig korlátozta a lehetőségeket.

A sajtótájékoztatón azt a kérdést is feltették Vignjevicsnek, miszerint arról lehetett hallani a meccs előtt, hogy ha nem nyer az Újpest, vagy nem szerez pontot, akkor az az állásába is kerülhet. A vezetőedző azonban erről nem hallott.