hirdetés

A lila-fehér drukkerek már Vignjevic mester távozását követelik a hétvégi fiaskó miatt. Mint ismeretes a Diósgyőr 2-0-ra nyert az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati játéknapján.

 

A lila-fehér rangadó elött ünnepi hangulat volt a Fáy utcai stadionban, a mérkőzés elején két emlékmezt adtak át az Újpest két focilegendájának, Bácsi Sándornak és Nagy Lászlónak is. Azonban a folytatás hidegzuhany volt az Újpestnek. A vezetést a 23. percben Márkvártnak köszönhetően a DVTK szerezte meg. Majd a 32. percben egy kontra végén megduplázta előnyét a vendégcsapat Tabakovic révén.

A szünet után elmaradtak a várt újpesti rohamok, leginkább amiatt, mert a vendégek fegyelmezetten visszazártak a térfelükre, és a veszélyes helyeken már nem engedték területhez jutni az így meddő mezőnyfölényben lévő hazaiakat.

A szezonban az Újpest hetedik hazai bajnokiján egy győzelem és két döntetlen mellett negyedszer maradt alul, a DVTK vendégként öt vereség mellett másodszor nyert. Utóbbiak ezzel visszavágtak a lila-fehéreknek, akiktől augusztus közepén otthon 2-1-re kikaptak.

A lila drukkerek hangot is adtak nemtetszésüknek és Vignjevic mester távozását követelték, azaz úgy tűnik már nem a belgával a klub tulajdonosával van bajuk.