hirdetés

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott olasz vezetőedzőjével, Giuseppe Sanninóval és stábjával. A döntés váratlan és az okok sem ismertek. Mi sajnáljuk az itáliai mestert, aki igazi vérbeli olasz volt a kispadon és nem rejtette sosem el az érzéseit és simán vállalta a piros lapot is.
A tavaly május végén kinevezett tréner nemrég, olaszországi útját követően a koronavírus-járvány miatt óvatosságból két hétre önkéntes karanténba vonult, Pisont István helyettesítette. A Kisvárda elleni 5-1-es vereség után azonban végleg távozik, visszatér hazájába, munkáját ideiglenesen újra Pisont látja el.

A kialakult helyzetre tekintettel közös megegyezéssel szerződést bontott a Budapest Honvéd vezetősége Giuseppe Sanninóval és stábjával. Valerio Zuddas erőnléti edző április 30-ig még a klubnál marad, de a többiek még a héten visszatérnek hazájukba – közölte az egyesület.

Mi sajnáljuk az olasz tréner távozását, mert a meccseken igazi színfolt volt, olyan vérbeli itáliai, mediterrán jellemű sport. Ő nem lacafacázott, ha valami nem tetszett neki mondta a magáét, előadást tartott, és, ha a játék uncsi volt, na ő biztos izgalmassá tette. Kár érte.