hirdetés

Simán vesztett a magyar csapat az Eb harmadik csoportmeccsén. A lányaink nem voltak top formában, hisz a fogadások sok gondot okoztak. Ráadásul most a szerencse is elpártolt tőlük. Azonban van még remény a legjobb nyolc közé jutnunk az EB-n.

 

A magyar női röplabda-válogatott 3:0-ra kikapott Azerbajdzsántól a budapesti társrendezésű Európa-bajnokság csoportkörében, a Papp László Sportarénában.

Az első szettet kis előnnyel, 25:21-re nyerték az azeriek, a másodikat viszont nagyon simán, 25:15-re hozták. A magyar válogatottnak a harmadik játszmában lett volna a legtöbb esélye menteni a meccset, de nem sikerült, 22:25 lett a vége.

A magyar csapatnak ez volt a harmadik meccse, múlt pénteken 3:0-ra nyertek az észtek ellen, szombaton viszont 3:1-re kikaptak Romániától.

Az Eb C csoportját Hollandia vezeti 6 ponttal, Azerbajdzsán a mai győzelmével feljött a második helyre, 5 ponttal. Horvátországnak 4, Magyarországnak és Romániának 3-3, Észtországnak 0 pontja van. A hattagú csoportból az első négy jut tovább.