hirdetés

A Real Madrid sztárja a hétvégén második luxusszállodáját adta át. Hiába, Ronaldo nem elkölti, hanem inkább befekteti a nehezen összefutballozott pénzét, s úgy tűnik, ezt is profi szinten műveli.

pestana-cr7-hotelCristiano Ronaldo hivatalos sajtótájékoztató keretein belül nyitotta meg új szállodáját a portugál főváros szívében. A másik luxushotelje a tengerparton található Ronaldónak, aki a pénzét úgy tűnik, jó üzletbe fektette, ráadásul szülőhazájában, amiért feltehetőleg az adóhivatal sem néz rá rossz szemmel.

Az élet nem csak a futballból áll – és a jövőmre is gondolnom kell. 7 évet töltöttem el fiatal koromban Lisszabonban, és úgy véltem, itt is kell egy szállodát nyitnom – mondta a csatár, aki mellett ott volt édesanyja és kisfia is.

A megnyitó alatt – ahol természetesen közbeszóltak a zajos szurkolók is – a 31 éves futballista elmondta, hogy már kiskora óta szállodatulajdonos szeretett volna lenni.

Ez a második olyan hotel, ami a Pestana cégcsoport és Cristiano Ronaldo közösen üzemeltet. A négycsillagos szálloda 82 szobával rendelkezik.