hirdetés

A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya két napon keresztül három edzésen teszteli a válogatottba behívott fiatal reménységeket. Szükség is van a fiatalokra, mert Hosnyánszky is lemondta a nemzeti csapatban való részvételt.
orosz-magyar pólóAz emlékezetes világbajnokság után először ugrottak vízbe válogatott felszerelésben a játékosok, a korábban megnevezett 14 játékosnak tartott keretedzést a szövetségi kapitány. Sok fiatal reménység van, aki pár év múlva akár válogatott lehet, és lehet szükség is lesz rájuk, ugyanis Varga Dénes után Hosnyánszky Norbert is jelezte, hogy 2018-ban nem vesz részt válogatott mérkőzéseken.

Märcz Tamás a waterpolo.hu-nak elmondta: Egy héttel ezelőtt Egerben jártam, hol több játékossal is négyszemközt beszélgettem. Közülük Hosnyánszky Norbert jelezte, hogy a 2018-as évben biztosan nem szeretne játszani a válogatottban, de ha a későbbiekben szükség lesz a játékára, a következő években szívesen egyeztet a folytatásról. Jelen pillanatban mással kapcsolatban nem tudok semmilyen végleges döntésről beszámolni.