hirdetés

Úgy tűnik rájöttek a Hosszú Katinka életéről filmet forgató tévések, hogy Shane Tusup kihagyása a dokumentalitsa filmből egyfajta hamisítás lenne. Katinka világsikerei ugyanis Tusupnak köszönhető, ha tetszik, ha nem. Tusup nélkül a súlyos tízmilliókba kerülő film tény kérdése, hogy teljesen hiteltelen lenne.

 

Februárban kezdtek el portréfilmet forgatni Hosszú Katinkáról, amelyben pályafutása állomásait épp úgy bemutatják, mint az úszónő felkészülését és mindennapjait. A forgatást nyilván felborította a koronavírus-járvány, de nem emiatt változhatott annak az esélye, hogy Shane Tusup is szerepet kapjon a filmben.

Korábban az Iron Lady elég határozottan kikérte magának ezt a lehetőséget, de a Borsnak adott interjújából kiderül, azóta változott a helyzet.

Az utolsó információm ezzel kapcsolatban az, hogy a film rendezője és producerei nagyon szeretnék, hogy én is szerepeljek a filmben. Többször kerestek ezzel kapcsolatban és a képviselőimmel volt egy személyes találkozójuk, ahol elhangzott a részükről: nélkülem nem lenne teljes ez a film és mindent elkövetnek azért, hogy igaz képet kaphassanak a nézők a háttérben végzett munkáról, a valós szereplőkről – idézi a napilap az úszóedzőt.

Szilágyi Liliána jelenlegi edzője egyébként azt is elárulta egyébként, hogy újabb YouTube-videókat tervez, sőt a golfkarrierről sem mondott még le.