hirdetés

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökének, Csötönyi Sándornak és az elnöksége tagjainak eredetileg 2020-ig szólt a mandátuma…

De Csötönyi Sándor úgy döntött, hogy mivel az ökölvívásban szükség van változásra és úgy gondolta a szükséges változáshoz fiatalításra és megújításra van szükség, ezért lemondott elnöki pozíciójáról, a közismert Erdei Zsolt, minden derék magyar ember Madarának a javára. Ez a hír februárban kapott lábra. Nem akarták nagydobra verni, legalábbis Csötönyi és Madár nem akarták volna, de ebben az országban nincsenek titkok, így nagyon hamar kiderült. Az is hamar nyilvánosságot kapott, hogy a váltás majd április elsején, bolondok napján fog bekövetkezni, amikor a MÖSZ megtartja év eleji közgyűlését.

A MÖSZ közgyűlései a Stadion szállóban szoktak elkövetésre kerülni. Akkor is, ha a Stadion szállót ma már Aréna szállodának hívják. Itt az első emeleten van egy nagyon nagy konferencia terem, ami kiválóan alkalmas ilyen gyűlések lebonyolítására és előnye még, hogy igen kedvező áron bérelheti ki a szakszövetség.

10-kor kezdődött az első közgyűlés. Mert itt kérem szépen kettő is volt belőle. Az egyik a rendes, ami mindenképpen megtörtént volna, de utána azonnal jöhetett a második, a rendkívüli, ami egyetlen témája és célja, az tisztújítás lebonyolítása volt. 9 órára értünk oda. De akkorra már igen sokan megjelentek, egy órával előbb, mint ahogy kezdődött volna a műsor. Az ökölvívó közösség egy olyan társulat, amelyik nagyon tud egymással veszekedni, olykor a legpitiánerebb hülyeségeken is, de alapvetően ennek ellenére nagyon szívesen vannak együtt, és szívesen locsognak egymással, ahogy itt is indult a nap. A kávé és az ásványvíz is gyorsan fogyott, de jutott korlátlanul mindenkinek.