hirdetés

Tiger színre lép ismét
2016-09-08 20:37

Több mint egyéves kihagyás után valószínűleg október elején visszatér Tiger Woods 14-szeres Major-győztes golfozó. A sztár körül a szexbotrányai is csendesednek, úgy tűnik.

tiger-woodsAz amerikai sztár tavaly augusztus 23-án játszott utoljára, azóta többször is műteni kellett a hátát, és idén, karrierje során először, az év valamennyi Major-versenyét kihagyta. Tiger Woods az elmúlt hónapokban többször is nyilatkozott, ám visszatérésének időpontjáról mindig ködösen fogalmazott, általában csak annyit mondott, hogy még nincs meg a pontos dátum.

A 40 éves klasszis golfozó szerdán saját honlapján közölte, hogy ha továbbra is minden jól halad, akkor október 10. és 13. között a Napában sorra kerülő Safeway Openen ott lesz a mezőnyben. „A rehabilitációm jelenleg olyan jól áll, hogy most már kényelmesen tervezhetek, de még nem vagyok a végén” – írta Woods, hozzátéve: az októberi visszatéréshez az kell, hogy felépülése a tervek szerint folytatódjon.

A golf elmúlt két évtizedének első számú alakja az elmúlt három évben folyamatosan sérüléssekkel küzdött, 2013 óta nem nyert versenyt, Major-viadalon pedig legutóbb 2008-ban tudott győzni.