hirdetés

Nagy bajba került a Mezőkövesd NB1-es futball csapata.  A FIFA kizárta ugyanis a nemzetközi átigazolásokból a csapatot, mert valakinek tartozik és azt nem rendezte s úgy tűnik nem is akarja rendezni, legalábbis a közleményükből erre lehet következtetni. A szebb napokat látott kövesd jelenleg az utolsó helyen áll az Nb1-ben.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azonnali hatállyal kizárta a Mezőkövesdet a nemzetközi átigazolási piacról – írja a sportal.hu.

A szövetség azt válaszolta a lap megkeresésére, hogy a Mezőkövesdi SE a fennálló tartozása miatt nem tud új játékosokat regisztrálni.

„Az erre vonatkozó tilalom azonnal feloldásra kerül, amint a tartozás rendezését az érintett hitelező visszaigazolja” – tették hozzá.

Azt nem tudni, kinek tartozik a klub, de a sportal.hu szerint leginkább akkor szokott kizárással büntetni a szövetség, ha egy klub valamely korábbi játékosával nem sikerült megegyeznie az anyagi elszámolásban. A lényeg, hogy tartozik a szebb napokat látott csapat valakinek, ami nem jó hír és nagy kérdés kinek fog még tartozni ?

A Mezőkövesd úgy reagált, hogy a FIFA szankciója egyelőre nem érinti őket, a klub idén nyáron ugyanis csak belföldről szerzett játékosokat. A csapat három foduló után 1 ponttal utolsó helyen áll a magyar bajnokságban.