hirdetés

A Ferencváros futballcsapata kellemes meglepetést okozott Barcelonában. egyrészt egy döntetlen igen jó eredmény. Másrészt küzdött hajtott a szürke mezes alakulat, s nem titok az új mezszín is okozott meglepetést.

 

Rebrov mester tanítványai kitettek magukért és mondhatni úgy tűnik megérik a pénzüket. Egyrészt jól játszott a magyar bajnok az Espanol otthonában, ráadásul vezettek is a szürke-mezes Üllői útiak. Az Espanol elleni idegenbeli Európa-liga mérkőzés 1-1-es eredménye pedig akár továbbjutást is érhet.

Az összecsapáson azonban a Fradi új mezben lépett fel. Szürkében, amit eddig nem nagyon láthatott a nagyérdemű. Itthon ugyanis szinte mindenhol a zöld-fehér csíkos mezben lépnek pályára, vagy fehérben. Legutóbb az NB I-es újonc Kaposvárnak kellett váratlanul harmadik mezt rendelnie, mert az MLSZ bekeményített, mert a Fradi zöld-fehér csíkosban lépett pályára.

Nos a Fradinak is van harmadik meze. A zöld-fehérek menedzsmentje a konzervatívabb stílusú szürkét választotta. Ami aztán szerencsét hozott, hiszen a Ferencváros az előzetesen esélyesebbnek tartott spanyol klub otthonában ért el értékes döntetlent.