hirdetés

Szerelemféltésből megöltek egy profi bicikliversenyző nőt. A 25 éves Moirah Wilson épp kerékpáros társával, és ezével Colin Stricklanddel találkozott és egy versenyre készültek. A tehetséges sportolónőt ezután holtan találták meg otthonában, több lövéssel végeztek vele. A gyilkos a nő ezének barátnője, akit nagy erőkkel keresnek.

 

A gyilkossággal egy jógaoktatót, a 34 éves Kaitlin Armstrongot gyanúsítják, aki egyébként három éve Strickland barátnője.

A rendőröknek az lett gyanús, hogy a nő autója épp a gyilkosság idején járt Wilson házánál. A két biciklisnek 2021 októberében volt egy rövid, mindössze egy hetes kapcsolata, amikor a férfi szünetet tartott barátnőjével, Kaitlinnel. Ugyan a szerelemnek hamar vége lett, a biciklisták kapcsolatban maradtak, jó viszonyt ápoltak egymással.

A jógaoktató idén májusban szerzett tudomást a kapcsolatról, és nagyon dühös lett a hír hallatán. Az ominózus napon a nő úgy tudta, barátja, Colin virágot szállított, és lemerült a telefonja, ezért nem vette fel a telefont. Ezzel szemben Strickland épp Wilsonnal volt úszni. A nyomozók szerint egy olyan edzéshez használt alkalmazás vezette el a nőt a bicikliversenyzőhöz, amit mindketten használtak és edzésútvonalakat lehet benne megosztani.

Wilson a halála napján feltöltött egy kerékpáros útvonalat, amely annál az austini ingatlannál kezdődött és ott is végződött, ahol május 11-én tartózkodott, nyilvánosságra hozva a tartózkodási helyét. Egy térfigyelő kamera felvette Armstrong autóját, nemsokkal azelőtt, hogy Strickland hazavitte Wilsont. Pillanatokkal az autó észlelése után Wilson barátja a kerékpárost holtan találta, több lőtt sebbel.

A gyilkos ellen elfogatóparancsot adtak ki, a közösségi médiában az összes profilját és hozzáférését törölte – írja a DailyMail.

 

( Németh Attila)