hirdetés

Levetkőztették a DVTK ultrái a sikertelenséget egyre nagyobb mértékben halmozó szeretett együttesük játékosait. A szurkolóknak elege lett, úgy tűnik, legfőképp a szívtelen játékból. Legutóbb a Debrecen gázolt át a borsodiakon. A szurkolók a játékosokat el is zavarták.

dvtk-mez-nelkuliseg-teknos-mSzombaton, a DVSC elleni meccs lefújását követően, a diósgyőri lelátókon hatalmas tüntetés kezdődött. A szurkolók, főként az ultrák, ezúttal nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel illették csapatuk játékosait. Amire Diósgyőrben még soha nem volt példa, az most megtörtént, hisz a kerítéshez érkező több labdarúgóról a drukkerek egyszerűen leparancsolták a DVTK-mezt.

A közösségi fórumokon azonban több játékos is kivívta maga ellen a népharagot azzal, hogy nemcsak levette, hanem a drukkerek szerint el is dobta a DVTK dresszét. 

Pedig a DVSC elleni meccset megelőzően még látványos vonulást is szerveztek a hazai drukkerek – füstbombákkal és zászlókkal kísért hangos szurkolással közelítették meg a stadiont. Mostanra elegük lett, feltehetőleg, mert a csapatnak nem megy. Az NB I tabellán pedig régóta nem látott helyen, az utolsó áll a DVTK.

(Fotó: Teknős M.)