hirdetés

Szakad a 2rule
2018-07-29 15:20

Nem bírta Mészáros Lőrinc milliárdos sportmeze a Felcsút-DVTK rangadót.  A Puskás játékosának Molnárnak a meze ment tönkre némi adok-kapok után, amit a sárga-kékek játékosa csúnyán jutalmazott. Így bemutatkozása Molnárnak igencsak Red-es lett.  

 

2ruleAz NB I. szombat délutáni mérkőzésén a Diósgyőr a Felcsútot fogadta. Az első félidőben a vendégek dönthették volna el a meccset, a másodikban pedig a hazaiak, akik egy büntetőt is elhibáztak, illetve a 67. perctől emberelőnyben voltak Molnár kiállítása miatt.

 

A felcsúti játékost azután küldte le Karakó Ferenc a pályáról, hogy dühből fellökte ellenfelét, aki előtte félig letépte róla a mezt, játszi könnyedséggel.

Viseld magadon sporttörténelmünk legendás küzdelmeinek hagyományait! – írják a cég honlapján, de ebben az esetben a mez viselte magán a küzdelmek nyomait, méghozzá elég látványosan.

Nos Molnárt küldték le pirossal, miután a felcsúti játékos két kézzel, dühből fellökte Mazalovicsot. A felcsúti azt követően jött indulatba, hogy ellenfele a mezébe kapaszkodva próbálta megállítani és a mez nem bírta a stresszt, simán elszakadt.