hirdetés

Na­gyon dur­ván ne­ki­ment egy új­ság­író­nak a hét­végi baj­noki meccs után a Paks mestere. Szerencsére csak szájkarate volt, de a Tolnai Népújság szerkesztője megijedt. Az NBI-es szebb napokat látott klub vezetése egyelőre nem nyilatkozik.

csertoiÚjból balhéba keveredett Csertői Aurél, a paksi labdarúgócsapat vezetőedzője most egy újságírónak ment neki káromkodva. A pályaedző és a csapatkapitány is beállt mögé, a klub egyelőre hallgat az üggyel kapcsolatban.

Hétvégén a Paks 1–1-es döntetlent játszott az Újpesttel az NB I-ben, a találkozó után Csertői rátámadt Rónai Gáborra, a Nemzeti Sport helyi tudósítójára (aki a Tolnai Népújság szerkesztője is).

– A mérkőzés utáni nyilatkozatot szerettem volna felvenni Baló Tamással, amikor odajött Csertői, elrángatott, és rám förmedt: Mit képzelsz, te f*szszopó, hogy a csapat ellen írogatsz?! Tűnjél el a stadionból, a k*rva anyádat! A biztonságiaknak kellett lefogniuk, különben nem is tudom, mit csinált volna velem – nyilatkozta később Rónai.

A teol.hu arról ír, hogy Csertői mellett a csapat pályaedzője, Tököli Attila, és az együttes csapatkapitánya, Gévay Zsolt is beszólogattak a sportrovatvezetőnek. Rónai a meccs előtti beharangozójában a Paks helyzetét elemezte, amely az utolsó helyre csúszott vissza a tabellán, és felvetette egy esetleges edzőcsere lehetőségét is.

Telefonon aztán sikerült utolérnie a megyei lapnak Haraszti Zsoltot, a klub ügyvezetőjét. Annyit mondott, találkozott az edzői stáb két tagjával és a játékossal, de addig nem szeretne beszélni az esetről, amíg nem lát tisztán az ügyben. Mint fogalmazott, amint felszáll a „füst”, a klub hivatalosan megfogalmazza álláspontját az üggyel kapcsolatban.