hirdetés

Storcknak megköszönték
2017-10-17 20:44

Storck és az MLSZ felbontotta a német mester szerződését közösen, amit az elnökség is elfogadott. Tény, hogy a magyar foci egyre cifrább helyzetben van a sok stadion és a rengeteg TAO milliárd ellenére. Ez pedig nem Storck kapitány hibája. Mi köszönjük a feledhetetlen EB pillanatokat neki is.

storck 2Bár sokan Storck kapitányt kiáltották ki bűnbaknak azon azért érdemes picit eltöprengeni, hogy mindig a kapitányok-e a hibásak ? Szerintünk nem. A legnagyobb baj feltehetőleg az utánpótlás nevelésnél kezdődik. De ebbe most nem mennénk bele.  

Az MLSZ elnöke arra a kérdésre, hogy miért most távozik Storck  az alábbi választ írta.

A második esélyt már nem tudja a kapitány kihasználni, mert menet közben elfogyott körülette a levegő, elveszett a sikerek előfeltételének tekinthető hit, ezért nincs értelme a folytatásnak.-mondta Csányi Sándor.

Mennyibe fáj Storck távozása ?  

A szerződés felbontásának nincs külön költsége. Természetesen a hónap végéig őt megillető díjazást kifizetjük, azon felül nincs semmilyen más kifizetés.-közölte az elnök.

Ki lesz az utód?

A tárgyalások már a napokban elkezdődnek, és hamarosan eredmény is várható. Biztosíthatok mindenkit, hogy a szövetség a maga részéről a jövőben is mindent a legmagasabb minőségben tesz meg azért, hogy sikeres legyen a magyar futball.-szögezte le az MLSZ elnöke Csányi Sándor.