hirdetés

Storck kapitány bizakodó
2016-10-10 07:49

Bernd Storck szövetségi kapitány szerint hétfőn a lettek elleni mérkőzés sem lesz könnyű a magyar labdarúgó-válogatott számára a világbajnoki selejtezősorozatban, de egyértelműen a győzelem a célja Rigában.
magyar-valogatottOptimista a magyar válogatott mestere. Nem izgul, pedig Lettország nem egy könnyű ellenfél, ráadásul ellenfeleink már 3 ponttal rendelkeznek.
Ugyanabban a stílusban kell futballoznunk, mint Svájc ellen.Az elért eredményei ellenére nem rossz csapat a lett, vannak jó játékosai. A feröeriek ellen is próbáltak támadni, de végül kikaptak – mondta Bernd Storck.

Storck elárulta, mivel csapatának a Svájctól pénteken elszenvedett 3-2-es vereség után három napon belül kell ismét pályára lépnie, lesznek változások a kezdőcsapatban, de arról nem kívánt beszélni, hogy mennyi és kiket érint.

A szakvezető szót ejtett a magyarokhoz hasonlóan Eb-nyolcaddöntős svájciak elleni találkozóról, amelyen szerinte ismét bebizonyosodott, hogy minőségi riválissal szemben is képes helytállni a válogatott, de a nagy csapatok könyörtelenül megbüntetik az egyéni hibákat.

Nikolics Nemanja arról beszélt, hogy vasárnap regeneráló edzésen vettek részt és sikerült kipihenniük magukat. Elárulta, még nem beszéltek a lettekről, a szakmai stáb majd vasárnap este elemzi a soron következő ellenfelet a játékosoknak.

Ezek a meccsek a legnehezebbek, amikor kötelező a győzelem. Fájó volt az utolsó percekben kikapni a svájciaktól, de abba a meccsbe kell kapaszkodnunk, mert nagyon sok pozitívumot mutatott a csapat. Kifejezetten jól futballoztunk és ezt kell tennünk hétfőn is. Ilyen bátor támadó játékot kell nyújtanunk mindig – mondta a Legia Warszawa csatára, Nikolics.

Két kör után egy pontot szereztünk eddig a feröeri 0-0-s döntetlennel, míg a letteknek Andorra szeptemberi legyőzésével három pontjuk van.