hirdetés

Bár nyögve  és nyert a magyar futball válogatott a szurkolók inkább a vendég gárdának Feröernek drukkoltak. Némiképp talán érthető módon. Bödééknek ez nem esett jól, sőt Storck kapitánynak sem. Még nem tapasztalt olyat, hogy a saját szurkolók az ellenfélnek drukkolnak.

magyar-feröerA magyar válogatott 1-0-ra megnyerte utolsó világbajnoki selejtezőjét a Feröer-szigetek ellen, de a Groupama Aréna közönsége végig fütyülte a magyar csapatot, és követelte a szövetségi kapitány távozását.

Tudom, hogy csalódottak, és nem játszottunk jól, de megdöbbentem a hangulaton. Szeretnék gratulálni a csapatnak a második félidőhöz. Le a kalappal előttük, mert ilyen közegben is nyerni tudtak – mondta a német szakember.

Nagyobbak voltak talán az elvárások. De én sem vagyok elégedett, de valójában reális ez a helyezés, csak több pontot kellett volna szerezni. Ez nem olyan egyszerű, az elején sok pontot elajándékoztunk, másként nézett volna ki, ha 4-5 ponttal többet szerzünk – értékelte a csapat teljesítményét Storck.

A kapitány az öltözőben megköszöntem a játékosoknak a meccset, mert ilyen hangulatot még nem élte meg, és a játékosok többsége sem.

Ha a szurkolók az ellenfelet támogatják, az nem könnyű helyzet. Emelt fővel kell távozni, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő. Most a magyar foci jövője a fontos, nem az enyém. Idő kell a reformokhoz. Nemzetközileg tapasztalt játékosok kellenek, most ez nem állt rendelkezésemre, csak 3-4 ilyen játékosunk van  – közölte Storck kapitány.