hirdetés

Ivott majd oszlopnak ment az Újpest egykori sztárja. Az Újpest, az MTK, a Debrecen, a Győr, a Diósgyőr és a Mezőkövesd korábbi, a Vác jelenlegi játékosa három liter sörnek megfelelő alkohollal a vérében vezetett.

balajtiBalajti Ádám még októberben szenvedett szerencsés kimenetelű balesetet. A focista egy csapattársa autóját vezette, előzni kezdett, de az előtte haladó autó is ezt tette. Balajti ekkor félrerántotta a kormányt és egy oszlopnak ütközött.

A balesetben senki nem sérült meg, a helyszínelő rendőrök viszont megszondáztatták Balajtit. Kiderült, hogy a focista vérében rengeteg alkohol volt, három liter sörnek megfelelő mennyiség.

A 26 éves labdarúgó 700 ezer forint bírságot kapott, valamint eltiltották a vezetéstől.

Hibát követtem el, felelőtlenül cselekedtem, megbántam a tettemet, és tanultam a történtekből. A jövőben csak a pályán elért teljesítményemmel szeretném felhívni magamra a figyelmet, hiszen még komoly terveim, céljaim vannak a labdarúgásban. Örvendetes módon a történtek nem befolyásolták a pályán nyújtott teljesítményemet, ugyanis gólokkal és gólpasszokkal járultam hozzá jelenlegi csapatom jó szerepléséhez — idézi a csakfoci.hu a focistát.