hirdetés

Paul Scholes, a Premier League-ben szereplő Manchester United legendája meglepő választ adott, amikor az újságírók a hétfő esti Pool–MU rangadóról kérdezték. A legenda inkább a Liverpoolra tenne, ha tenne .

paul-scholesHa fogadnál, akkor a Liverpoolra kéne inkább – mondta Paul Scholes, aki úgy érzi, José Mourinho egyelőre nem találta meg a legerősebb kezdőcsapatát a Manchester Unitednek.
Némi zavarodottságot érzek még afelől, kiknek kellene játszaniuk.

Azt láttam Mourinhótól a chelsea-s időszakában, hogy 13-14 futballistát játszatott folyton, alig pihentette a kezdőket, teljesen mindegy, hogy kupameccset vagy épp bajnokit kellett játszania a csapatnak. Az MU-val egyelőre még egy kezdetleges állapotban van, most szokik össze a keret, ami egy kis időt igénybe vesz, aztán meglátjuk, mire képes valójában ez a gárda. Egyelőre viszont szerintem még nincs meg a csapat stílusa, identitása.

Ami a Liverpoolt illeti, jól látszik, hogy Jürgen Klopp már kitaposta az irányt a csapatának. Határozottan jó úton halad az együttes. Tudod, mit várhatsz a játékosoktól: gyors, agresszív támadófutballt, folytonos, gólra törő felfogást. Aggódtam, mi lesz a Pool védelmével, ám már jó néhány erős ellenfélen van túl, és helytállt.

A Liverpool–Manchester United angol bajnoki 21 órakor kezdődik.
ANGOL PREMIER LEAGUE
8. FORDULÓ
21.00: Liverpool–Manchester United (Tv: Spíler Tv)