hirdetés

A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Dijon játékosa, a 22-szeres válogatott Lang Ádám kölcsönben a másodosztályú Nancyhoz kerül a szezon végéig.
lang ádámEgyelőre szóbeli megállapodás született a két klub között, a papírokat a jövő hét elején írhatják alá. De úgy gondolom, ez már biztosnak tekinthető, ha minden jól megy, Ádám a jövő héten már ott fog edzeni – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Illés Zoltán, a játékos menedzsere, aki hozzátette, hogy több csapat is érdeklődött a válogatott védő iránt, de a Nancy jelentkezett be a legkorábban.

A kölcsönszerződés hat hónapra, a szezon végéig szól majd, de látszik, hogy a Dijon nem akar lemondani a játékosról, hiszen a fizetésének a jelentős részét átvállalta – tette hozzá Illés Zoltán.

Lang Ádám 2016 augusztusában szerződött Dijonba. Első szezonjában húsz mérkőzésen lépett pályára. 2017 nyarán úgy tűnt, a Beitar Jeruzsálemhez kerül kölcsönbe, de az izraeliek nem tudtak megállapodni a játékossal és a klubjával a szerződés feltételeiről. Az őszi szezonban csak négy meccsen kapott lehetőséget, összesen 324 percet játszott.