hirdetés

Thomas Doll marad a Fradi edzője, bár senkiben nem merült fel, hogy emiatt menesztenék. A Fradi vezetősége így sajtótájékoztatón jelentette be, hogy eszük ágában sincs megválni a mestertől, akivel az albán fiaskó előtt hosszabbítottak szerződést. Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és a Fradi elnöke állítja, hogy a csapat hamarosan BL-csoportkörben fog játszani, a szurkolóknak pedig megüzente a vénascanner marad, ő ebből nem enged.

kubatov új

Nagyon nem volt világos, hogy miért is tartott a Fradi arról sajtótájékoztatót, hogy a csapat mestere marad, ami valljuk be, sokakban fel sem merült, hogy Doll esetleg menne. Hacsak nem ő maga nem akart távozni.  Egyrészt mert az albán fiaskó előtt hosszabbítottak vele szerződést, ha menesztenék, akkor egy zsák pénzt lehetne neki fizetni. Másrészt Doll jó edző, s a csapat is jó, sőt kiemelkedő magyar szinten. A nemzetközi meg majd össze jön egyszer.

Magyarországon divat, hogy a klubvezetők a felelősséget úgy hárítják át, hogy elküldik az edzőt, de mi ezt a hibát nem akarjuk elkövetni. Doll marad – mondta Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke.

A következménye pedig az albán fiaskónak pedig nem más, mint a sajtótájékoztató.

Az alacsony nézőszámot firtató kérdésre az elnök azt felelte, az elmúlt évek számaival összehasonlítva egyáltalán nem állnak rosszul. – A sajtó liberális része most rugózni fog a nézőszámokon. Belénk fognak tárazni, mint az állat, de ez egy politikai meló – jelentette ki.

Kubatov azt is elmondta, ő nyitott volt az ultrákkal, hogy megállapodjon, ami nem jött össze a scanner kérdésében. Így a scanner marad, ő ebből nem enged.

A Jobbikhoz kötődő személyek támadják a Ferencvárost és a vezetőit, de nem vagyok hajlandó engedni. Rendpárti vagyok, a Fradinál rendnek kell lenni, és rend is lesz – mondta Kubatov Gábor elnök.