hirdetés

A Bayern München játékosa bizonytalan a jövőjét illetően. Robban a múlttal nem foglalkozik csak a következő meccsel és nem tudja meddig marad a Bayernnél.
robbenJanuárban ünnepli 34. születésnapját Arjen Robben, aki ugyanúgy el tudja képzelni, hogy még három évig folytatja a futballt, mint azt, hogy már a nyáron búcsút int karrierjének.

A jövőm nyitott. A szezon végén befejezhetem, de jöhet valami új, vagy akár még három évet eltölthetek a Bayernnél. Bármi lehetséges.
Robben lényegében mindent megnyert kilenc szezonja alatt a Bayern Müchennel, köztük hat bajnoki címet, négy Német Kupát és egy Bajnokok Ligáját, de csak addig szeretné folytatni a profi futballt, ameddig a legmagasabb szinten tud teljesíteni.

A Bayern Münchennél megbecsülnek, és én sem érzek másként a klub iránt. Tisztában vagyok azzal, mit kapok ettől a csapattól, ezt mindig is mondtam. Mindenesetre a múlttal nem foglalkozom, csakis a következő meccsre figyelek. Addig szeretnék a legmagasabb szinten futballozni, ameddig még élvezem a játékot, de nem tudom, ez meddig tart.- mondta Robben.