hirdetés

Rendőrök balhéztak az Nb I-es kézilabda meccsen. Az Esti Újság úgy tudja a sorit öntötték le a már kevésbé szomjas rendőrségi alkalmazottak, akik a komlói kapitányság alkalmazottai. Természetesen komoly következmények várhatóak, hisz a Magyar Kézilabda Szövetség is vizsgálatot rendelt el.

 

Rendőrök balhéztak a Csurgó-Komló-sport36 NB I-es bajnoki mérkőzésen. Az Esti Újság úgy tudja a 3 rendőr illetve rendőrségi alkalmazott dühében simán leöntött a meccset vezető bírót. A renitens drukkerek a helyszínen lévők beszámolója szerint már nem volt szomjas a mérkőzés elött sem.  S bár biztos nem akartak rosszat, a bírót leönteni nem volt szerencsés. Főleg, hogy mindez bekerült a mérkőzés jegyzőkönyvébe is, ami azt jelenti a vendégek csapata komoly büntetésre számíthat. Akárcsak a három balhézó rendőr is.

Kíváncsain várjuk az ügy folytatását és a rendőrség magyarázatát az alkalmazottai viselkedése miatt.

A kézilabda klub már ki is adott egy közleményt, amit változtatás nélkül közlünk.

Közlemény:
A szakosztály nem kívánt reagálni a Csurgó meccs alatt, és után tett lejárató, jó hírnevet sértő megnyílvánulásokra. Akik ott voltak, pontosan tudták mi történt.
Néhány magát “szurkolónak” mondó személy viselkedése miatt ma a klubbot 50 000 Ft-ra büntették. A büntetés teljesen jogos és alapos indokú. Az összeg igen méltányos.
Kérünk mindenkit tartsa be az előírásokat és ne hozza kellemetlen helyzetbe a szakosztályt.
Természetesen ezzel nincs vége, vizsgáljuk a jogi lehetőségeket a vétkessel szemben.-írta az NB I-es komlói csapat vezetősége a közösségi oldalára.

A meccs amúgy döntetlen lett, bár a végén akár nyerhetett is volna a Komló-Sport 36 csapata, idegenben Csurgón.