hirdetés

Az FTC mestere Szerhij Rebrov, bízik a jó kezdésben Barcelonában és bízik benne megtudják mutatni a világ egyik legjobb csapatának mit is tudnak a zöld-fehérek és titkon magyaros meglepetésre számít.

 

Az ukrán szakember játékosként többször is játszott olyan csapatban, amely legyőzte a katalán sztárcsapatot, azaz tudja miképp kell a Barca szarvát letörni.

Kemény munka a siker alapja. Ezt pedig a Fradi megcsinálta. Fontos, hogy jól kezdjenek, hiszen ez megfelelő lökést adhat a későbbi meccsekre is. A tréner megjegyezte, várhatóan meg kell próbálkozniuk alkalmazkodni a Barcelona futballjához, hiszen a magyar bajnokcsapat játékosainak többsége még nem rendelkezik sok nemzetközi tapasztalattal, ráadásul idegenben játszanak. Hozzátette, nem tudtak sokat készülni a találkozóra, hiszen a válogatott szünet alatt kilenc futballistát nélkülöztek.

Szerhij Rebrovot újsgírói kérdésre elmondta a hatszoros aranylabdás Lionel Messi pályára lépése fontos a Barcának, hisz a jó kezdés a vendégek célja is nemcsak a Fradié. Ugyanakkor ha az argentin klasszis nem játszana, akkor is klasszisok ülnek a kispadon, akik pótolhatják. Hozzáfűzte, ha erről játékosait kérdeznék, valószínűleg azt mondanák, hogy mindenképpen szeretnének a világ legjobbja ellen pályára lépni.

Rebrov megjegyezte, tisztában van azzal, hogy a Barcelona szombaton a Real Madriddal játszik, de ők az Újpestet fogadják a legnagyobb magyar összecsapáson, és véleménye szerint ez a két rangadó egyik csapat keddi kezdőtizenegyét sem befolyásolhatja.

Az Esti Újság úgy tudja rengeteg Fradi ultra készült Barcelonába, jegyeket is szereztek, de végül a tervük dugába dőlt, mert a BL-csoportkört a Spanyol Labdarúgó Szövetség döntése értelmében zárt kapuk közt tartják, mert a koronavírus komoly gondokat okoz az országban.

Az ukrán vezetőedző a sajtótájékoztató után edzést tartott csapatának a Camp Nouban.

A keddi Barcelona-Fradi találkozót zárt kapuk mögött rendezik meg a Camp Nou Stadionban, 21 órától.

 

(csákány )