hirdetés

Bár a Ludogorec sokkolta a Fradit és talán sokan titkon reménykedtek abban is, hogy a zöld-fehérek ismét legyűrik a bolgár bajnokot, ám hamar kiderült , a vendégek legyőzhetetlenek.

 

A mérkőzést követően a Fradi csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő azt mondta, hogy magára vállalja a felelősséget két bekapott gólért is.

Az első és a harmadik gólnál is hibáztam, ezt magamra vállalom. Elnézést kérek a szurkolóktól és a csapattól. Ami a Ludogorecet illeti, sokkal agresszívabbak voltak, jobban járatták a labdát. Azonban ez mind tapasztalat.

 

Sigér Dávid arról beszélt, előzetesen sem volt reális, hogy minden ellenfelükkel versenyben lesznek, de azért fájó a vereség. A Ludogorec viszont előrébb jár.

Nem szabad irreális elvárásokat támasztanunk magunkkal szemben. Fejben kell elsősorban felgyorsulni. Kialakítottunk ugyan lehetőségeket, de ha reggelig játszottunk volna, akkor sem rúgunk gólt.

 

A Ferencváros két fordulót követően egy ponttal a H csoport harmadik helyén áll. A Ludogorec vezet, kettőből két győzelem és tekintélyt parancsoló 8-1-es gólkülönbség eddig a mérlegük, az Espanyol a második, amely a Fradi elleni döntetlent követően Moszkvában győzte le a CSZKA-t. Az oroszok meglepetésre még pontot sem szereztek, egy gólt lőttek miközben hetet is kaptak már.