hirdetés

Nem tetszett az MLSZ-nek az exkapitány kirohanása és az, hogy a sporikat állítólag meg is fenyegette. Pintér Attilát, a Mezőkövesd Zsóry vezetőedzőjét így 100 ezer forintra büntették.
pintér-blikkAz MLSZ honlapján közzétett indoklás szerint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a szombati Diósgyőr–Mezőkövesd (1-1) mérkőzés lefújása után fenyegető kijelentéseket tett a játékvezetőnek. Ezért járt neki a kemény bírság. Ha úgy vesszük, Pinyő egészen olcsón megúszta ezt a harcias stílust, bár aki ismeri, az tudhatja, hogy a meccs közben ő ilyen, így kell elfogadni. A Fradi legendás hátvédjeként sem az úri modoráról volt híres a pályán.
Ezzel a találkozóval kapcsolatban a DVTK-t szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért, vagyis más sportszervezet szidalmazásáért 50 ezer forint megfizetésére kötelezték.
Az OTP Bank Liga legutóbbi, kilencedik fordulójában kiállított játékosok közül a mezőkövesdi Marek Strestík és Sós Bence, valamint Predrag Bosnjak (Haladás) is egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.