hirdetés

Meglepetésre kiejtette az ETO a MAgyar Kupából a Vidit. Bár Ivan Petrjak hatalmas gólt szerzett, és ukrán csapattársaival a kamera előtt üzente meg a világnak, hogy elég volt a háborúból. ez kevés volt a sikerhez.

 

A Fehérvár 27 éves ukrán játékosa a másodosztályú ETO FC otthonában rendezett Magyar Kupa-negyeddöntőn szerzett vezetést csapatának. A gól után a játékos könnyeivel küzdve, három honfitársával – Artem Sabanovval, JevhenyijMakarenkóval és Bohdan Ljednyevvel – a pólóján üzente, elég volt a háborúból.

Ez a gól azonban nem volt elég a győzelemhez, az ETO a 71. percben Kiss Máté szép szabadrúgásával egyenlített (1-1), egy perc múlva pedig a vendégek megfogyatkoztak, miután Fiola Attila megkapta második sárga lapját és ezzel megpecsételte a Vidi sorsát is.

A 92. percben Óvári Zsoltot buktatta a 16-oson belül Stopira, a büntetőt Farkas Balázs magabiztosan a jobb alsó sarokba lőtte (2-1).

A mérkőzés végén a fehérvári szurkolók még megpróbáltak a lelátón elégtételt venni, de a biztonságiak közbeléptek. A Vidi pedig kiesett a Magyar Kupából. Így a Fradi, a Paks, az Újepst és az ETO mérkőzik meg a döntőbe jutásért.

(Cs )