hirdetés

Finisébe ért a svájci labdarúgó-válogatott felkészülése a közelgő magyarok elleni világbajnoki-selejtező mérkőzés előtt. Mindkét csapat edzett az összecsapás helyszínén, a Groupama Arénában, s minkét gárda győzni akar.
svajci-valogatottCsütörtökön az utolsó finomhangolásokat végezték el a Groupama Aréna gyepén a svájci focisták. A franciaországi Európa-bajnokságot is megjárt svájci csapat jócskán szűkített létszámmal utazott el Budapestre, ugyanis rengeteg sérülttel küszködik Vladimir Petkovic szövetségi kapitány együttese.

A magyarok elleni találkozón az előzetes hírek szerint Granit Xhaka (eltiltás), illetve Fabian Frei, Johan Djorou, Luca Zuffi, Artjoms Rudnevs sérülés miatt nem léphet pályára.

A találkozó 20.45-kor kezdődik Björn Kuipers sípszavára, míg a stadion kapuit már 18.15-kor nyitják ki a szervezők. Az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti majd. Az MLSz azt kéri a szurkolóktól, hogy tömegközlekedési eszközzel érkezzenek, mert parkolóhely nem nagyon van a környéken. S lehetőleg mindenki mielőbb érkezzen a stadionhoz, a biztonsági intézkedések miatt.