hirdetés

Hatalmas aligátor lepte meg Floridában a palmettói golfklub tagjait és sportolóit. Az 5 méteres  szörny simán, minden zavartatás nélkül végigballagott a gondozott gyepen, mintha semmi sem zavarná. Persze érthető módon egy golfos sem mert rákiabálni a hatalmas aligátorra, hogy rossz helyen jár.

pametto golfos aligátor

Egy ötméteres aligátor jelent a floridai Palmetto városának golfpályáján. Az egyik szemtanú, Charles Helms egy délutánon éppen a barátjával golfozott, miután a semmiből előbukkant a hatalmas állat. Elsőre azt hitte, hogy tréfa az egész, hogy valami felfújható cucc, de amikor látták a hosszát, és ahogy sétált, akkor már érezték, hogy komoly a dolog. A férfi videóra rögzítette az egészet, és le is fotózta – írja az Sbnation.com.

– Döbbent csendben voltam. Nem tudtam, hogy valaki viccelődik, vagy sem. Épp pihentem, s amikor felálltam, akkor láttam, hogy elindul a tó felé – nyilatkozta Helms.

Állítólag nem ez volt az első eset, hogy egy aligátor tette tiszteletét a golfpályán. Korábban egy 15-16 méter hosszú állat is megjelent, szerencsére ő sem okozott sérülést senkinek. Floridában és környékén a mocsaras területeken sok az aligátor, bár hogy ilyen szörnyű nagyok is vannak köztük, azt nem hittük sokáig.