hirdetés

Nyert a PSG simán
2022-02-16 00:23

Bizony a mai PSG-real meccs is Messi átkáról szólt. Amióta Thibaut Courtois 2018 augusztusában a Real Madridhoz szerződött, nem kapott gólt Lionel Messitől – s ez a sorozat most is folytatódott a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén. Azonban a franciák sztárja Mbappé a végén csak betalált.

 

Hát érdekes egy meccset játszott a Real Madrid. S bár nem ígért defenzív futballt a spanyol alakulat, sajnos sok veszélyt nem okoztak a párizsiak kapuja előtt. Az első félidőben mindössze egyszer sikerült veszélyeztetni, miközben a másik oldalon Di María és Mbappé is nagy helyzeteket hagyott ki.

A második játékrész is PSG rohamokról szólt Mbappé mondhatni tarthatatlan volt. Meg is lett az eredmény Carvajal szabálytalankodott a 60.-ik perc környékén teljesen feleslegesen Mbappéval szemben, a büntetőt Messi a bal sarokra rúgta volna, de Courtois nagyot védett. Azaz a Messi-Courtois párbaj folytatódik és 4 éve nem tud Messi gólt lőni a spanyolok kapusának.

A 73. percben Neymar is beállt a hazaiakhoz, de gól csak a 94. percben született, amikor a brazil sarkazását követően Mpabbé egyedül megoldotta a helyzetet és bevágta a labdát.

A visszavágóra március 9-én kerül sor Madridban. Bízzunk benne a Real Madrid össze is szedi magát addigra.

(cs)