hirdetés

Nikolics gólja sokba került. A Legia BL csapatának oszlopos tagjának ujjtörés miatt ki kell hagynia az Andorra elleni világbajnoki-selejtezőt, valamint a Király Gáborék búcsúztatására szervezett felkészülési mérkőzést is.
nikolicsHabár gólt szerzett és végigjátszotta a vasárnapi, Cracovia ellen 2-0-ra megnyert lengyel bajnoki mérkőzést, egyre erősödő fájdalmai miatt komolyabb kivizsgálásra küldték Nikolics Nemanját, a Legia Warszawa magyar válogatott támadóját. A diagnózis pedig nem sok jóval kecsegtet. Az ezzel kapcsolatos információkat a játékos saját Facebook-oldalán tette közzé.

Itt vagyok a kórházban és sajnos nincs jó hírem: el van törve az ujjam. Ugyanaz, amelyik az Eb előtt is megsérült. Az orvosok műtétet javasolnak, de csak a következő napokban derül ki, hogy muszáj-e megoperálni a kezem. Kénytelen vagyok kihagyni a válogatott VB-selejtezőjét és a svédek elleni meccset. Beszéltem a szövetségi kapitánnyal, aki elfogadta a lengyel orvosok döntését, hogy nem utazhatok haza és jobbulást kívánt. Nagyon bánt, hogy nem csatlakozhatok a kerethez-írta Nikolics.

A tavalyi lengyel gólkirály idén 14 bajnokin 7 gólt szerzett klubcsapatában.