hirdetés

A brazil labdarúgó-válogatott szerdán barátságos mérkőzésen 3-1-re legyőzte Japánt. A találkozón büntetőből betaláló Neymar a meccs utáni sajtótájékoztatón könnyek között kérte az újságírókat, hogy fejezzék be a róla szóló rosszindulatú hírek gyártását.
neymar-getty2801Azt szeretném kérni, hogy fejezzék be a rólam szóló hamis hírek gyártását. Nem szeretem az ilyen pletykákat, semmilyen probléma nincs velem a klubomnál. Minden rendben van Párizsban, nagyon boldog és motivált vagyok. Egy olyan játékos, aki mindent belead a pályán- mondta Neymar.

Ami igazán zavar, hogy mindenki hamis történeteket kreál rólam, az edzőmről és Cavaniról. Ezek nem valósak, egyszerűen hamisak. Nem azért vagyok a PSG-nél, hogy problémát okozzak. Tudom a szerepemet a pályán, tudom, mit kér tőlem az edzőm – mondta a brazil klasszis, aki könnyezve vonult ki a sajtótememből.

Sokan azt mondták, hogy rossz a kapcsolatom Neymarral, de ez nem igaz. Hiába hallottuk sokszor, nem igaz a hír, hiszen vele van az egyik legjobb kapcsolatom a csapaton belül. Ezt nemcsak úgy mondom, hogy jó fejnek tűnjek, hanem tényleg így is van – tette hozzá Tite, a brazil válogatott szövetségi kapitánya.

Neymar idén augusztusban rekordösszegért igazolt a Barcelona együttesétől a Paris Saint-Germainhez. Beilleszkedése egyáltalán nem volt zökkenőmentes, többször is összekülönbözött a párizsiak másik kiváló támadójával Edinson Cavanival, akivel egy alkalommal kis híján tettlegességig fajult rivalizálásuk a hírek szerint. Arról is lehetett hallani, hogy a francia csapat edzőjével, Unai Emeryvel is meglehetősen rossz a viszonya.