hirdetés

A Honda WTCC csapatának magyar pilótája Michelisz Norbert az Esti Újságnak elmondta, hogy nem érti a pontlevonásokat, hisz mindenki tudta milyen a padlólemezük. Évek óta ilyen. örömhír, hogy a futamoktól nem tiltották el őket a FIA.

michelisz flúgos futam

Az Esti Újság a magyar sikeres autóversenyzőt a Honda WTCC csapatának tagját Michelisz Norbit pár percre elrabolta egy jótékonysági eseményen. Norbi megnyugtatott mindenkit ő is és a Honda is indulhat a mogyoródi Hungaroringes futamon a szigorú FIA döntés ellenére.

Nem nagyon értem versenyzőként, hogy a FIA miért vont le pontokat tőlünk. Mindenki tudta, még a nagy riválisunk a Citroen csapata is, hogy milyenek a padlólemezei a Hondának. Ez senkit sem zavart, érdekes, csak most épp a szövetség illetékeseit. Tavaly is ilyen volt minden. Levonták a pontokat, hát levonták. Az élet megy tovább és nem aggódunk, nem kesergünk. Én személy szerint nagyon várom a hazai futamunkat, hogy a magyar közönség előtt érhessek el szép sikert –mondta MIchelisz Norbi, az Esti Újságnak.

Mint ismeretes kisebb sorscsapás érte a Honát és így a sikeres magyar pilótát Michelisz Norbit és a rajongóit.  A Honda a WTCC magyar futamáról is elakarta a Fia tiltani a Hondát, mert a padlólemezével volt az autónak némi  gond, emellett a marokkói versenyről is kiakarták zárni őket állítólag. Azonban a FIA végül csak pontokat vont le.