hirdetés

NB1 tippelde
2017-04-13 16:00

Lezajlott a hétközi forduló is, szombaton lépnek legközelebb pályára a csapatok. Nagyon érdekesnek mondható eredmények is születtek kedden és szerdán.

A Vasas az Újpest csapatát fogadta. Már a 4. percben előnybe került az Újpest és bár a mezőnyben kiegyenlített volt a küzdelem, enyhe újpesti főlény a gól után is végig érződött. Az első félidő hosszabbításában a lila-fehérek tovább nővelték az előnyüket. A második félidőben nagyobb sebességre kapcsolt a Vasas és több helyzete is volt. Az 54. percben szépíteni is tudtak, de az Újpest nagyon hamar újabb góllal válaszolt a kitámadó Vasasnak. A vasas igyekezett jönni előre és a 87. percben megint szépíteni tudtak, de az eredményen változtatni ezután már nem tudtak. 2-3

Hatalmas meglepetésre otthon a Diósgyőr lerohanta az enerváltan futballozó Honvédot. Az első félidő közepén ezzel előnyhöz is jutottak, de mentek tovább előre, a fővárosiak itt csak szinte statisztának látszottak. A második félidő elején a Diósgyőr újabb gólt tudott szerezni. Ezután támadt fel a honvéd és kezdett lényegesen jobban focizni, de gólt nem sikerült szerezniük. 2-0.

A forduló talán legnagyobb meglepetését a Paks szerezte azzal, hogy otthon mondhatjuk akár azt is, simán lefocizta a Ferencvárost. Voltak ugyan helyzetei a Fradinak is, de jelentősebb részben a Paks dominált, támadott is és nagyon okosan építette fel a kontráit. Valami nagyon nincs rendben a Fradi körül. Az első félidőben már két gólos előnyt szerzett a Paks, majd a másodikban tovább növelte az előnyét, amire az FTC csak a 88. percben tudott végre egy találattal válaszolni. 3-1.