hirdetés

NB1 tippelde 24. forduló
2017-03-29 19:00

Hát véget ért a válogatott szereplése miatti szünet az NB1-ben. Folytatódhat a hazai bajnokság és szombaton már pályára lépnek a csapatok. Hogy kinek tett jót a kis szünet, vagy kinek ártott, azt majd meglátjuk a forduló után. De elevenítsük fel először, hogy mi is történt a 23. fordulóban.

A szárnyaló Videoton, a mély gödörbe került Diósgyőrt fogadta otthon és végig uralva is a játékot, nagyon magabiztosan verte meg őket 2-0-ra

Az MTK-t csak kevesen tartották esélyesnek a Vasas ellen. Ennek ellenére, parádés játékkal tudtak most előrukkolni a kék-fehérek és végig dominálva a találkozót, nyerni is tudtak 1-0-ra. Akár nagyobb arányú győzelmük is benne volt végig a játékban.

Nagyon harcos, egymásnak esős mérkőzést mutatott be a Mezőkövesd és a Gyirmót. A Gyirmót szerzett meglepetésre előnyt az első félidőben, de a másodikban a nagyon sokadik helyzetét kihasználva a Mezőkövesd egyenlíteni tudott. 1-1. Végig a hazaiak álltak közelebb a sikerhez, de a legnagyobb helyzeteiket is sikeresen puskázták el.