hirdetés

Hamilton a Mercedes Forma–1-es, háromszoros brit világbajnoka abbahagyja. A legvadabb pletyka szerint felmerült, hogy a motivációs gondjai miatt kihagy egy szezont az angol, és 2017-ben nem lesz a mezőny tagja. Majd újult erővel térne vissza a Forma–1 világába.

hamilton lousi

Egy vad pletyka terjed a barcelonai Paddockban Lewis Hamiltonnal kapcsolatban. A Daily Mail és a Times szerint is, a szóbeszédek alapján, komoly motivációs problémái vannak a háromszoros világbajnoknak, így kihagyna egy évet, ami az elvesztett motiváció visszaszerzése mellett arra is jó lehetne, hogy a pályán kívüli dolgokra koncentráljon, amelyekre elég sok időt és energiát fordít.

Mindaz, amit a versenyeken kívül csinál, eltereli a figyelmét, s ez fokozottan igaz, amikor veszít, és épp arra lenne szükséges, hogy növelje a teljesítményét. Lehet, hogy három világbajnoki cím után már nem akarja annyira a következőt – nyilatkozta egy csapatvezető, természetesen név nélkül.

A felvetésre egyelőre még senkitől nem érkezett reakció. A csapat technikai vezére, Paddy Lowe úgy nyilatkozott, hogy a bajnok túl fog lépni az autója által okozott problémákon, és Lewis is képes lesz erre.

(Fotó: People)