hirdetés

Milák Kristóf vébé győzelme és világrekordja a Holdról is látszott ! Mondhatnák forog a Föld olyat úszott 200 méter pillangón az új úszó csillagunk a tomboló majd ötezer szurkoló előtt.

 

Hatalmas világrekordot úszott 200 méter pillangón Milák Kristóf. Természetesen a Duna Arénában, ha lettek volna csillárok, akkor ott is szurkolók lógtak volna, szóval dugig volt a lelátó, ötezer szurkoló várta és űzte hajtotta a magyar úszó zsenit. Kellett is a buzdítás, hisz az utolsó métereken a magyar sportoló elfáradt, mondhatni a közönség űzte, hajtotta bele Milákot a világrekordba. Milák szó szerint rettentően elfáradt, menni is alig tudott.

Milák 50 ezer dollárt is kapott a FINA-tól az új világrekordért, amit megérdemelt. Az új csillagunk és Darnyi Tamás utódunk ugyanis rengetegt dolgozott ezért a sikerért és a vébé címvédésért.

Amikor bejöttem hatalmas ovációt kaptam,. Se kép se hang, ahogy a rajtkövön álltam. 3 évet vártam, hogy ismét a legjobbamat megússzam. 4000 ezer ember miattam jött ki, köszönöm.-mondta Milák a hatalmas úszás után.

Milák az MTV tahó sportriporterének is nyilatkozott, aki a beszélgetést úgy zárta na jó menjél lihegd ki magad. Nos apró észrevétel és ajánlás a közmédia majdnem újságíróinak, vezetőinek, akik azt se tudják mi a tévézés, hisz nézett műsort sosem csináltak, alap, hogy a riport alanyt nem tegezzük, nem tüntetjük fel magunkat havernak. Mondhatnánk riporter jelölt fiam ülj le 1-es. Aztán egy világrekord után nem kell beszólogatni, hogy menj lihegd ki magad ! De jelenne, ha tényleg újságíró csak az lehetne, aki szakmabeli és nem talpnyaló csókos, politológus vagy mi.

 

( Cs.T.)