hirdetés

Menesztették Solskjaert
2021-11-21 15:48

Ennyi volt Ole Gunnar Solskjaer edzősködése a Manchester Unitednél. A hónapok óta várt menesztése a mesternek így megtörtént.

 

Magyar idő szerint éjszaka 11 óra 32 perckor a következő közlemény jelent meg Solskjaer jövőjéről.

A Manchester United bejelenti Ole Gunnar Solskjaer menedzser távozását. Ole mindig is a Manchester United legendája marad, és sajnálattal közöljük, hogy erre a nehéz döntésre jutottunk. Miközben az utóbbi hetek eredményei kiábrándítóak voltak, mindennek nem szabad elhomályosítania azt a munkát, amit Ole az elmúlt három évben kifejtett a csapat újjáépítése és a hosszú távú sikerek megalapozása érdekében.

Olét legőszintébb hálánkkal bocsátjuk útjára, köszönjük azt a fáradhatatlan munkát, amit menedzserként végzett, és a legjobbakat kívánjuk neki a továbbiakra. Helye mindörökre biztos lesz a klub történetében, nem csupán a játékosként nyújtott teljesítmémyéért, hanem azért is, mert egyszersmind nagyszerű ember és menedzser, akinek megannyi feledhetetlen pillanatot köszönhetünk. Mindig szívesen látott vendég lesz az Old Traffordon a Manchester United nagy családjának tagjaként.

Az elkövetkező mérkőzéseken Michael Carrick irányítja a csapatot, miközben a klub azon van, hogy kinevezzen egy ideiglenes menedzsert a szezon hátra levő idejére.

(Csákány)