hirdetés

A Fradi egykori kiváló tehetsége klubot vált. Megyeri Balázs, a magyar válogatott bő keretében is számításba vett kapus a német másodosztályú Greuther Fürth labdarúgócsapatába igazolt. Megyeri legutóbb a spanyol Getafe játékosa volt, de ott nem kapott szerepet szinte egy meccsen sem.

megyeri balázs-mixonline

A német klub honlapjának beszámolója szerint a 26 éves játékos kétéves szerződést írt alá, amelyben hosszabbítási opció is szerepel. Megyeri korábban a görög Olimpiakoszban védett, az előző évadban pedig a spanyol élvonalbeli Getafe kapusa volt, de ott szinte egyáltalán nem kapott játéklehetőséget.

– Egyáltalán nem magától értetődő, hogy egy játékos a másodosztályba igazol. Nagyon örülünk, hogy sikerült meggyőznünk Balázst nyilatkozta Ramazan Yildirim sportigazgató.

Tapasztalt kapusról van szó, aki nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, és nagyon jó benyomást tett rám a tárgyalások során mondta Stefan Ruthenbeck vezetőedző.

A Greuther Fürth további két kapus szerződtetését is bejelentette hétfőn: Sascha Burchert a Hertha BSC, Marius Funk pedig a VfB Stuttgart II együttesétől érkezett.

(Fotó: mixonline)