hirdetés

Megint sorsoltak a BL-ben
2017-03-18 14:00

Meg van Európa 8 legjobb csapata. Ebből három spanyol: Atletico Madrid, Real Madrid, Barcelona. Kettő német: Dortmund, Bayern München. Egy olasz: Juventus. Egy francia: Monaco. Egy pedig angol: Leicester.

A legjobb nyolc között már nincs kiemelés. Így bárki megkaphatott volna itt bárkit, nem volt erősebb és gyengébb, nem volt akadály az egy nemzethez tartozás sem.

Akit az első helyre soroltak, az lesz az oda-visszavágós mérkőzés első meccsén a házigazda, akit hozzá sorsoltak, az megy először vendégségbe. Természetesen a szabályok egyértelműek, aki a legjobb eredményt éri el a két mérkőzés alatt, az juthat tovább. Ha azonos számú gólt lőttek egymásnak, akkor az mehet tovább, aki idegenben lőtt több gólt. Ha egyezés van ebben is, akkor kétszer 15 perc hosszabbítás, majd azt követően 11-esek döntik el a továbbjutó személyét.

Kis film vezette fel a sorsolást, az idáig bejutott csapatok meccseiből vágott jelenetekkel. Nagyon látványos volt, de nyilván a jelenlévők alig várták már, hogy vége legyen és kezdődjön, amiért idejöttek. A csapatok képviselői izgatottan várták, kit sodor a szerencse vagy a balszerencse az útjukba. Road to Cardiff.