hirdetés

Megérkeztek Budapestre az albán Partizani FK ultrái és szurkolói. Sikerült is a maroknyi csapatot lefotózni, ahogy az Andrássy úton sétáltak és mosolyogva énekeltek. Kell is az optimizmus, hisz este a  Fradi és a Partizani csap össze a BL-selejtezőben a továbbjutásért.  

albán partizani szurkolók

Már megérkeztek a Fradi ellenfelének, a Partizaninak a szurkolói is Budapestre. Akikkel találkoztunk, alig voltak kéttucatnyian, de mindegyik albán zászlót lobogtatott és mosolyogva énekelte szeretett csapatának indulóját és természetesen az albán himnuszt is. Az albán ultrák mosolyognak és boldogok, békések, ami érthető, hisz kedvencük az FK Partizani mégiscsak a nagy hírű Fradival csap össze, és ki tudja, még tovább is juthat a BL selejtezőjében, hisz Tiranában a két csapat nem bírt egymással, és döntetlen lett az eredmény.

Bízom benne sikerül továbbjutnunk, és szerencsénk is lesz – mondta Riad, lelkes Partizani-drukker az Esti Újságnak.

A szerencse elkel, mert a Groupama Arénában a Fradi nehezen verhető, volt már rá példa, az Újpest ugyanis mumusa a zöld-fehéreknek hazai pályán. Reméljük, ezúttal a Partizani nem iratkozik fel a mumusok közé.