hirdetés

Botrány Szombathelyen. Megalázták a kiváló kézilabdás válogatott legendát Farkas Ágit. Biztonságiak vezették ki a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia edzéséről Farkast, aki a szövetség elnöki posztjára is pályázott Kocsis Máté ellenében. Bízunk benne a két esetnek semmi köze egymáshoz.

farkas ágiA vaol.hu írta meg, hogy Farkas Ágnes, a Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, olimpiai és világbajnok ezüstérmes kézilabdázó az ELTE Savaria Egyetemi Központ tornatermében szerette volna megtekinteni az egyetemi csapat edzését. Korábban érkezett, az SZKKA edzéséből még hátra volt pár perc, ezért engedélyt kért, hogy leülhessen az egyik sarokba. Ezt meg is kapta, de nem sokkal később egy igen megalázó incidenst kellett elviselnie.

Még pár perc volt hátra az előző csapat edzéséből, amikor egy biztonsági őr jelent meg a teremben, aki felszólította Farkas Ágnest a távozásra.

Rendkívül megalázónak tartom a helyzetet, hiszen úgy tűnik, az SZKKA körüli emberek megpróbálnak folyamatosan konfliktusokat generálni a sportágon belül – mondta a lapnak Farkas Ágnes.

A vaol írásából az is kiderül, Vas megyében nem ez az első eset, hogy az SZKKA konfliktusba kerül más csapatokkal. Farkas Ágnes nem érti, kinek állhatott útjában, hiszen az edző teljesen barátságos volt vele.

Az Esti Újság úgy tudja a szombathelyi kézilabda életet Hende Csaba miniszterhez igen közelálló személyek irányítják.