hirdetés

Albánia nem lesz a Fradi kedvence. Ismét csak nagy nehezen tudott a magyar bajnok egy döntetlent elérni a Partizani otthonában, Tiranában. A zöld-fehérek becsületét Böde Bomba Dániel mentette meg ismét a meccs vége felé.

fradi-partizan

Az albánok elleni első félidő nem hozta lázba sem a hazai, sem a magyar szurkolókat. Mindenesetre a Fradinak voltak lehetőségei, de komoly gólhelyzetig nem jutottak. Lovrencsics volt aktív a szélen, de eseménytelenül telt az első félidő. Azonban a Fradi-hátvéd sora már itt is feltűnően rosszul működött. A fordulást követően a 47. percben Fili iramodott meg egy albán labdaszerzés után, majd 20 méterről Dibusz kapujába bombázott egy hatalmasat és vezetett a Partizani. Azonban szerencsére a házigazdák már nem nagyon erőltették a támadásokat, pedig okozhatott pár ősz hajszálat Doll mesternek a védelme, akiknek nem ez volt a legjobb napjuk.

A gólt követően egyre jobban jött fel a zöld-fehér csapat, amelynek a 71. percben meg is lett az eredménye: Böde lépett meg a jobb oldalon, majd éles szögből Hoxha kapujába bombázott.

Így egy döntetlennel fordulhatnak a visszavágóra a csapatok, ami jó is meg nem is, de feltehetőleg a Groupama Arénában nem lesz gondja már a Fradinak.