hirdetés

Komoly fordulat. Lázár János megerősítette, hogy elnökjelölt lesz a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) hétfői tisztújító közgyűlésén, amely szervezetet majdnem a csőd szélére irányított a párttársa az eddigi elnök Szűcs Lajos és annak gárdája.

 

Miután az egykoron szebb napokat látott Magyar Tenisz Szövetséget majdnem sikerült csődbe vinnie a Fideszes Szűcs Lajosnak és fantasztikus csapatának, úgy tűnik a magyar teniszt egy újabb kormánypárti politikus tenné rendbe, stabillá és átláthatóvá. ez a személy pedig nem más, mint Lázár János egykori miniszter.

Nagy kérdés, hogy vajon Lázár János politikus a kollegájának, a korábbi elnöknek a szennyesét kiteregetné-e ? Vajon, ha bűncselekményre utaló jeleket talál, ami nem kizárt, akkor tesz-e feljelentést ?

Arról már korábban is voltak találgatások, hogy a Fidesz-politikus elindul az elnöki posztért, de csak most vált hivatalossá az ügy. Korábban Bardóczky Kornél, egykori Davis-kupa-válogatott játékos jelezte elnökjelöltségét.

Az MTSZ előző elnöksége május elején mondott le, miután kiderült, hogy 3,5 milliárd forintos hiány keletkezett a szervezetnél. A szövetségnek akkor is Fidesz-képviselő, Szűcs Lajos volt a vezetője.