hirdetés

A magyar szurkolók kedvencét a portugálok elleni mérkőzés előtt fogja lejátszani az UEFA, a felvételt már megkapták. Az MLSZ kérvényezte, hogy a magyar meccsek előtt a hazai drukkerek slágere, az 1998-as Soho Party-dal csendüljön fel.

magyar szurkolók

 

A válogatott honlapjának beszámolója szerint az első fordulós, osztrákok elleni győztes mérkőzés után kérvényezte az MLSZ, hogy a magyar meccsek előtt lejátszott magyar vonatkozású dal a szurkolók kedvence, „Az éjjel soha nem érhet véget” című 1998-as Soho Party-dal legyen. Az európai szövetség (UEFA) már megkapta a dal felvételét, és arról tájékoztatta az MLSZ illetékeseit, hogy legkésőbb a harmadik, Portugália elleni csoportmeccsre bekészítik a választott dalt.

A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyarok az első forduló után három pontjukkal vezetik az F csoportot. A hat négyesből az első és második helyezetteken túl a négy legjobb harmadik is nyolcaddöntőbe jut.

Várhatóan 15 200 szurkoló biztatja a helyszínen szombaton a magyar labdarúgó-válogatottat Izland ellen a franciaországi foci-Eb második fordulójában, Marseille-ben.