hirdetés

Pokoli időszakot kell átélnie David Silvának , az angol Manchester City középpályásának. A világbajnok és kétszeres Eb-győztes spanyol focista kisfia, Mateo ugyanis az életéért küzd.

da silvaDavid Silva kisfiának az állapota válságos, koraszülöttként jött világra néhány héttel ezelőtt. Így Silva decemberben a Tottenham Hotspur, a Newcastle United és a Crystal Palace elleni bajnokit is egyaránt kihagyta, hogy gyermeke mellett lehessen, legutóbb viszont a Watford ellen (3-1) már pályára lépett.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy visszatért. Nem tudtuk, mennyi ideig lesz velünk, de láthattuk ismét, hogy nagyon fontos játékosa a gárdának. Szeretne velünk maradni, viszont a család a legfontosabb – nyilatkozta megértően Josep Guardiola, a manchesteriek spanyol menedzsere.

A játékos közleményében fejezte ki háláját a támogatásért.

Szeretnék köszönetet mondani a szeretetért és a jókívánságokért, amelyeket kaptam az elmúlt hetekben. Különösen hálás vagyok a csapattársaimnak, a menedzsernek és mindenkinek a klubnál, hogy megértették a helyzetemet. Megosztom veletek, hogy megszületett a fiam, Mateo, de idő előtt jött világra. Nap mint nap harcol az orvosok segítségével – írta közösségi oldalán a spanyol labdarúgó.