hirdetés

Máris két magyart labdarúgót vinnének az olasz profi ligába. A gianlucadimarzio.com szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Serie A-ban szereplő Bologna Nagy Ádám mellett Kleinheisler Lászlót is szerződtetné. Az utóbbi feltehetőleg menne is, ha meg tudnak mindenben egyezni. 

kleinheisler_storck(1)-sport365

A Bologna kiszemelte magának Kleinheislert és Nagy Ádámot. A Ferencváros húszéves középpályásával kapcsolatban egyre hosszabb az érdeklődők listája, konkrét csapatnév a Chelsea, a Liverpool, a Freiburg, a Benfica és a Trabzonspor esetében került elő. Igaz, a Benfica csak a B csapatába vinné a Fradi fiatalját. Így kérdéses, hogy a többi klub hol képzelné el Nagyot. Az olaszok a Seria A-ban a nagy csapatuknál.

A Bolognával kapcsolatban pedig az az új információ, hogy az olasz klub egy másik magyar válogatott középpályást, Kleinheisler Lászlót is szerződtetné. A Werder Bremen futballistája csapatában nem játszhat a kedvenc pozíciójában a csatár mögött, ahol a válogatottban remekel, hanem többnyire a szélen kap szerepet, és ott sem túl sokat.

A kreiszeitung.de arról ír, hogy Kleinheisler szeretne többet játszani, és az osztrákok ellen megmutatta, hogy a számára ideális poszton milyen teljesítményre képes.

Ha mind a két játékos szerződtetése valóra válna, három magyar labdarúgó lenne a Bologna keretében, hiszen Vécsei Bálint is a klub játékosa, csak a szezont kölcsönben a Leccénél töltötte.

 

(Fotó: sport365)