hirdetés

Megoldódik a magyar válogatott futballista jövője. A 22 éves Kleinheisler László a Bild információi szerint kölcsönben a Darmstadtnál kezdi a szezont. A Werder Bremen magyarja így sok-sok játéklehetőséghez jut, ami nagyon jó hír. 

kleinheisler_storck(1)-sport365

A foci-Eb egyik magyar hőse egy évre a Darmstadthoz kerül. A válogatott Kleinheisler érkezését várhatóan szombat délben jelenti be az előző szezont a Bundesligában 14. helyen végző hesseni klub. A Bild információját maga a Werder Bremen vezetőedzője, Viktor Szkripnik is megerősítette, aki pénteken egy újságírói kérdésre azt mondta, a hír igaz.

– Kleinheisler kölcsönbe kerül, talán már holnap bejelentjük – mondta a Werder trénere.

Kevéssel edzője szavai után az Eb óta újra megsérült játékost Darmstadtban látták többen is.

A fiatal magyar válogatott játékost az Eb után rengeteg csapattal összehozták, de Viktor Szkripnik marasztalta, akkor így fogalmazott.

– Látni lehet, hogy mekkora potenciál van benne. Kleinheisler az egyike azon játékosoknak, akik sok játéklehetőséget kapnak majd a következő szezonban – közölte Szkripnik.
A tavalyi Bundesliga-szezonban fél év alatt hat bajnokin játszó középpályás jelenleg sérült, előreláthatólag augusztus végén térhet vissza. Ezenfelül a helyzetét az sem segítette Brémában, hogy a posztjára hatmillió euróért érkezett Wolfsburgból Max Kruse.